Authentiek Colloidaal Zilver

Gepubliceerd mrt. 11, 22
6 min read

Colloïdaal Zilver, Zilverwater, Nano Zilver

v. een hogere doseringen van vitamine C volstrekt nutteloos is. Telkens wordt dan aangemerkt dat het organisme vitaminen C uitscheidt (met ontlasting, urine, zweet) Maar daarbij wordt volledig vergeten dat er ook schadelijke en giftige stoffen uit de weefsels worden verwijderd. Als men beweert dat extra doses verkwisting zou zijn omdat ze uitgescheiden worden, kan men evengoed zeggen dat water en zeep verspilling zijn, omdat die toch maar door de gootsteen gespoeld worden.

Door antibiotica worden ook de goede bacteriën vernietigd die belangrijk zijn voor een goede opname van vitamine uit het bloed. De opname van vitamine is erg belangrijk voor het functioneren van alle organen en om u fit en gezond te voelen. Rookt U? Neem dan O.P.C. deze stabiliseren de slechte invloeden van nicotine.

Colloïdaal Zilver, Een Natuurlijk Antibioticum

Samen met Vit. C wordt er extra collageen aangemaakt in de huid voor een gezonde huidfunctie. De stofwisseling op een rijte: Een levend wezen houdt zich in stand door dingen op te nemen, te verwerken, het getransformeerde te gebruiken en de afvalstoffen te elimineren. Dit komt in wezen neer op een aftreksom, waarbij er ideaal niets overblijft.

De afvalstoffen die hierdoor ontstaan slaan zich op in uw lichaam, de darmwanden raken vervuild en kunnen moeilijker vitamine afgeven aan het bloed. Er ontstaat een dysbiose in de darmflora en onze uitscheidingsorganen raken overbelast. De darm heeft de minst gevoelige zenuwstructuur, als er eenmaal pijn gevoeld is hebben zich al flinke problemen ontwikkeld.

Colloïdaal Zilver En Goud

Een verandering in uw voedingspatroon en leefgewoonte kunnen hierin verbetering brengen. Belangrijke inwendige uitscheidingsorganen zijn de lever, nieren, en de longen (Naturapharma Colloidaal Zilver Drupp Nph). Wanneer de lever en de nieren overbelast raken, doordat er teveel afvalstoffen in het lichaam blijven, neemt de huid een gedeelte van deze functie over, er worden dan via de huid afvalstoffen naar buiten uitgescheiden.

De huid is een van de grootste organen die nog meerdere functies heeft. Het behoeft geen verdere uitleg dat het belangrijk is dit orgaan optimaal te verzorgen om deze in zijn functies te steunen (Wat zijn de voor- en nadelen van colloïdaal zilver voor herpes?). Zo kunt u ook uw inwendige organen steunen om beter te functioneren door uw voedingspatroon en de combinatie van voeding aan te passen aan de verschillende fases van het lichaam.

Colloidaal Zilver 10ppm Crystal 1000 Ml Kopen

De darmen niet te vergeten…………………… Steeds duidelijker wordt het, dat de darm een belangrijke rol speelt bij de huid en uw algemene conditie. Het verbeteren van de darmfunctie is dan ook een eerste voorwaarde bij de behandeling van huidproblemen en andere vage lichamelijke klachten. Functie van de darmflora:(in de darmflora leven bacteriën die we nodig hebben) -de bacteriën vormen een schakel in de functie van ons afweersysteem - spelen een rol bij de aanmaak van vitaminen B6 en K -stimuleren de lever m (Puur colloidaal zilver). Authentiek colloidaal zilver.

de ontgiftiging -regelt de darmperistaltiek -verhogen de opname van een aantal mineralen door binding van rechtsdraaiend melkzuur -verlagen het gehalte ammoniak in het bloed De belangrijkste oorzaken van dysbiose zijn: (storing door vernietiging van de bacteriën) -verkeerde voedingsgewoonte (te eiwitrijk te vet) -stress -gejaagd eten -inwerking op de darmflora door antibiotica Waarom extra vitamine? Het sterke vermoeden rijst dat wij mensen van de 20e eeuw, vooral in de rijke industrielanden, kennelijk niet aan medisch kenbare tekenen van vitamine tekorten lijden.

Colloidaal Zilver Water - Detoxen

Wij slikken verlies van vitaliteit en gevoelens van vaag onwel zijn zonder meestal precies te beseffen wat de waarde is van een gezond lichaam en een heldere geest (Colloidaal Zilver water-Colloidal Silver-Immuun supplement). Helaas bezit het menselijke lichaam niet over een waarschuwingssysteem, zoals honger en dorst om doelgericht te kunnen aankondigen, dat vitale substanties verbruikt zijn en aangevuld moeten worden.

Komen daar onregelmatige etenstijden, onjuiste bereiding van de voeding, psychische belasting in beroep en gezin bij, dan wordt de barrière tegen deze schadelijke milieu invloeden lager en lager. Vitamines kunnen thans minder dan ooit beschouwd worden als noodzakelijke substanties die we dagelijks nodig hebben. Voor een gezonde stralende huid is het van groot belang voldoende vitamines en mineralen binnen te krijgen.

Wat Is Colloïdaal Zilver?

Noodzakelijk bij de aanmaak van nieuwe cellen. Zorgt voor de slijmvliezen. Vitamine B: heeft zeer veel functies o. a. het vrijmaken van energie uit voeding. Belangrijk voor het normaal functioneren van het zenuwstelsel en het hart. Vitamine C: heeft vooral een reinigende functie en helpt bij collageenopbouw( samen met O.P.C.).

Colloidaal Zilver Water-colloidal Silver-immuun SupplementColloïdaal Zilver Kopen Online

belasten de totale gezondheid en in het bijzonder de darmen. Juist in ons spijsverteringskanaal raast er een continu gevecht wat bepalend is voor onze gezondheid. Op dit slagveld vechten de schadelijke en gezonde (pro-biotische) darmbacteriën. Wanneer ze beide in een evenwichtige verhouding bevinden of zelfs de pro-biotische bacteriën in de meerderheid zijn, is de spijsvertering en de gezondheid in tact.

Colloïdaal Zilver Kopen Online

Het gevolg is dat onze voeding slechts onvoldoende verwerkt wordt en het lichaam belangrijke vitaalstoffen mist om gezond en actief te houden. Dit tekort kan men in evenwicht brengen met de pro-biotische Fit-0-Fos poeder. Dit poeder bevat 4 bacterieculturen die helpen om het natuurlijke darmevenwicht weer te herstellen. De goede darmflora krijgt weer snel de overhand.

Ionisch Colloïdaal Zilver 500mlDe Voordelen Van Het Gebruik Van Colloïdaal Zilver

3 Pro-biotic tabletten Per dag 1 tablet bij elke maaltijd om de goede bacteriën te voeden. Voedingsconcentraat: Kiowa Kräuter Kapseln 120 stuks Een slechte darmfunctie is een belangrijke oorzaak voor huidproblemen. Veel mensen hebben last van darmklachten (Colloidaal Zilver Water - Detoxen) - Colloidaal zilver & Goud - Healthshop. Eén van de oorzaken van een slechte darmfunctie is het ontbreken van bepaalde kruiden in de voeding.

Bestel Nu Colloidaal-zilver En Help Je Lichaam

Hoe Herken Je Echt Colloïdaal Zilver?Wat Is Colloïdaal Zilver?

Als voorbeeld nemen we de Kiowa indianen, zij hadden in hun apotheek een keuze uit 50 verschillende kruiden. De naam van deze apotheek "De Natuur". De belangrijkste kruiden worden in Kiowa Krauter Kapseln concentraat bijeen gebracht en vormen samen een toevoeging op onze dagelijkse maaltijd. Dit is zeer goed voor het darmstelsel.Papaja splitst de vetten in de mond, via het speeksel, daarom is het belangrijk dat de papaja langzaam opgezogen wordt - Verschil tussen Ionisch en Colloïdaal zilver. Aan te raden voor iedereen boven het 30e levensjaar, omdat dan de lichaamseigen enzymen afnemen en er langzaam ouderdomsverschijnselen ontstaan. -gewichtreducerend -bevordert de stofwisseling -breekt eiwitten en vetten af -kan verlichtend werken bij artrose, jicht en reuma -de inhoudelijke stof bromaline kan 35 voudig het eigen gewicht aan vlees en 300 voudig kippenvlees aan.

Navigation

Home

Latest Posts

Fruit Bezorgen Op Werk

Published Jun 01, 23
10 min read